Excite

Winterbanden prijslijst eenvoudig zelf maken

Voor veel autobezitters is het een terugkerende ergernis: de onduidelijkheid over prijzen die de garage rekent. Er zijn maar weinig garages die gewoon een prijslijst hebben met daarop de kosten voor alle mogelijke werkzaamheden. Gelukkig kun je daar zelf wat aan doen, zeker als het gaat om losse onderdelen. Maak bijvoorbeeld zelf eens een winterbanden prijslijst!

Een winterbanden prijslijst is een lijst met daarop de kosten voor nieuwe winterbanden. Die kun je zelf opstellen door prijzen op te vragen bij verschillende aanbieders. Om een mooi overzicht te krijgen, vraag je niet alleen de goedkoopste leveranciers, maar ook wat duurdere. Mocht je dan aan de hand van je winterbanden prijslijst een keer winterbanden kopen, dan kun je zien welk voordeel je behaald hebt.

Als je eenmaal een winterbanden prijslijst gemaakt hebt, dan is het handig om deze jaarlijks te updaten. Overschrijf de oude bedragen niet, maar bewaar ze. Wie weet komt dat nog een keer van pas in de onderhandelingen bij de aanschaf van een nieuwe set banden. Wil je andere mensen ook helpen met jouw winterbanden prijslijst? Zet deze dan op internet. Als je een beetje handig bent, kun je er misschien zelfs een mogelijkheid aan toevoegen dat bezoekers zelf ook kosten van winterbanden kunnen aanvullen, bijvoorbeeld voor andere typen auto’s. Zo wordt de lijst steeds uitgebreider en heb je binnen de kortste keren een waardevol en informatief document!

Afbeelding: Flickr, gebruiker t-hada

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021