Excite

Koop je winterbanden bij Kwikfit

Het lijkt misschien gek om nu al te denken aan winterbanden, niets is echter minder waar! De vraag is momenteel laag en dus kan je misschien wel een goede deal sluiten!

Als het gaat om banden, dan kun je eigenlijk niet om Kwikfit heen. Kwikfit is dé bandenspecialist van Nederland. Kwikfit is het adres voor als je nieuwe banden wilt maar er niet de hoofdprijs voor wilt betalen zoals moet als je bij de dealer een nieuwe set haalt. De winterbanden van Kwikfit zijn dus een aanrader als je veilig wilt rijden voor een lage prijs.

Kwaliteit

De winterbanden van Kwikfit zorgen voor een verbeterde grip op de weg, ook als de temperaturen lager liggen dan 7 graden Celsius. De winterbanden zijn voorzien van een speciaal rubbermengsel en dat zorgt ervoor dat de banden soepel blijven en dus beter op de weg liggen. Daarnaast hebben de winterbanden van Kwikfit natuurlijk ook nog de 'gewone' voordelen: een kortere remweg,minder kans op ongelukken en een veiligere situatie bij gewone natte wegen. De winterbanden van Kwikfit zijn altijd laag geprijsd en Kwikfit levert uit voorraad. Je kunt dus snel nieuwe winterbanden krijgen en ze zelf monteren of laten monteren.

Eisen winterbanden

In Nederland is het niet verplicht om winterbanden onder de auto te hebben, maar het is wel een stuk veiliger, zeker tijdens strenge winters. Als je wel eens met de auto op vakantie gaat,bijvoorbeeld op wintersport, dan is het verstandig om vooraf even te kijken of winterbanden daar niet verplicht zijn. In Duitsland is dit bijvoorbeeld het geval. Als je dan geen winterbanden hebt, maar wel op de snelwegen rijdt, dan kun je een fikse boete verwachten. Bovendien is het minder veilig en kan een ongeluk je nog veel meer kosten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021