Excite

Scoor nu je winterbanden aanbieding

De zomer is bijna voorbij, maar voor het gevoel duurt het nog even voor de winter komt. Toch loont het om daar nu al mee bezig te zijn en op zoek te gaan naar een winterbanden aanbieding. Als het namelijk daadwerkelijk winter wordt en gaat sneeuwen, sta je achteraan in de rij en betaal je de hoofdprijs.

Nu kopen, later omleggen

Dit is het ideale moment om op zoek te gaan naar een mooie winterbanden aanbieding. Misschien kun je een set kopen van een particulier die een nieuwe auto heeft en de garage wil opruimen, of van een autohandelaar die nog lang niet in winterse sferen is.

Winterbanden kopen betekent niet dat je ze ook direct al onder de auto moet plaatsen. Sterker nog; dat is vaak helemaal niet verstandig. Winterbanden zijn speciaal gemaakt voor het winterseizoen en slijten extra hard als ze tijdens de zomermaanden gebruikt worden. Vast een afspraak maken voor november of december kan natuurlijk wel.

Als je de winterbanden nog niet onder de auto plaatst, leg ze dan op de zijkant neer en draai ze regelmatig om. Dan voorkom je dat er deuken in komen.

Nieuwe banden

Een aanbieding voor nieuwe banden is iets lastiger te vinden. Toch zijn ze er wel, zeker in de herfst beginnen autohandelaren weer met het promoten van winterbanden. Sla je slag als de prijs laag is en voorkom dat je in de winter de volle prijs moet betalen, voor iets dat je een paar maanden eerder voor een appel en een ei had kunnen kopen. Die besparing steek je dan vast in je zak!

Ook voor zomerbanden

Een winterbanden aanbieding vinden is nu verstandig, maar andersom geldt dit natuurlijk ook; als het straks hartje winter is, kun je waarschijnlijk heel voordelig zomerbanden op de kop tikken. Als het je lukt om een nieuwe set te vinden, kun je daar zo weer drie tot vier jaar mee doen, voor een fractie van de normale prijs.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020