Excite

Wie voor bruut gaat, koopt een Audi Q7

Je hebt groot. Je hebt groter. Je hebt grootst. Dan een tijdje niets en vervolgens komt de Audi Q7. Op de autoshow in Sjanghai werd het vernieuwde monster gepresenteerd. Veel groter krijg je een SUV niet. De Audi Q7 is een van de grootste SUV's die momenteel te koop is. De enorme SUV heeft een flinke opknapbeurt gekregen van Audi en is groter, breder en zuiniger dan ooit te voren. Plus interessante technische gadgets, wat het altijd goed doet.

De Audi Q7 verschilt in een paar opzichten met de oude Q7. De uitrusting is uitbundiger, de motoren zuiniger en het uiterlijk is opgeleukt. Zo zit er een unieke LED-dagverlichting in, die voor iets meer dan duizend euro ingebouwd kan worden. De LED-dagverlichting wordt mooi verwerkt in de grill en bestaat uit een smalle strook LED-verlichting die overdag brandt. 's Avonds dimpt de LED-verlichting automatisch en gaan de Xenon koplampen aan. Tevens zit het knipperlicht voorin verwerkt in de LED-dagverlichting. Hoe fijn!

Qua motoren zijn er zes verschillende keuzes. De motor bepaalt ook de prijs, grotendeels. De goedkoopste versie komt met een 3.6 FSI Quattro motor van 280 pk voor ruim 75.000 euro. De duurste versie is de 6.0 V12 Quattro van maar liefst 500 pk. Met deze motor onder de kap, die qua vermogen perfect bij de reusachtige Audi Q7 past, betaal je een slordige 185.000 euro. Maar dan heb je ook iets om stoer mee te doen als je door de polder scheurt. Verder zijn er nog versies van de Q7 met een 4.2 FSI V8, 3.0 TDI, 3.0 TDI Clean Diesel en 4.2 TDI V8. De orderboeken zijn zojuist geopend, dus sla je slag!/p>

Afbeelding: autotelegraaf.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020