Excite

Waterdichte motorlaarzen voor extra veiligheid en rijcomfort

Zeg nu zelf, wat is er vervelender dan met kletsnatte voeten met je motor te moeten rondtoeren? Natte voeten zorgen voor weinig rijcomfort en zijn ongezond.

Nattigheid koelt snel af

Natte voeten koelen razendsnel af. Vocht is immers een uitstekende en snelle geleider van onze lichaamstemperatuur naar de buitenlucht. Al dat vocht zal ook verdampen, en dat veroorzaakt een luchtstroom die voor een verdere afkoeling zorgt.

Hoogtechnologische materialen voor droge voeten

De jongste jaren onderging onze motorkledij een geweldige evolutie, en werd dan ook stukken veiliger. Heel wat snufjes die vandaag bij de productie van veilige motorkledij worden gebruikt, komen uit de ruimtevaarttechnologie. Hoogtechnologische materialen bezorgen motorrijders droge voeten. Dankzij de allernieuwste productietechnieken beschermen onze motorlaarzen ons maximaal tegen ernstige kwetsuren, en hun laag gewicht zorgt voor extra draag- en rijcomfort.

Extra onderhoud waterdichte motorlaarzen

Voor de lange levensduur van onze waterdichte motorlaarzen zorgen we voor een regelmatig en aangepast onderhoud. Dat hangt af van het materiaal waaruit onze laarzen zijn gemaakt. Schik je daarbij naar de voorschriften van de producenten.

Extra kooptips voor waterdichte motorlaarzen

  • Koop je waterdichte motorlaarzen steeds een maatje groter dan je gewone schoenen, dat voorkomt dat je laarzen gaan klemmen. Slecht passende laarzen verlagen het rijcomfort en hinderen onze bloedsomloop, oorzaak van koude en trillende ledematen.
  • Kies voor soepele lichtgewichten, voor een grotere beweeglijkheid.
  • Pas jouw waterdichte motorlaarzen steeds samen met je motorbroek, zo ben je zeker van de juiste combinatie.
  • Richtprijs: Waterdichte motorlaarzen variëren in prijs van 12 euro (!) tot 260 euro. Ga voor kwaliteit voor een maximale bescherming tegen water en ongevallen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020