Excite

Wat leuk, een Maserati in stationversie

Stel, je bent een ontzettend rijke zakenman of -vrouw en je hebt ook een ontzettend leuk gezinnetje. Schatten van kinderen, een heerlijke labrador, een villa op een landelijke locatie ergens in Nederland en meer geld op de bank dan je ooit in je leven op zult kunnen maken. Speciaal voor die mensen is de Maserati Quattroporte Bellagio Fastback. Een hele mond vol, maar waar het op neerkomt is dat het gaat om een Maserati in een stationwagon uitvoering. Niet alleen een hele royale auto, maar ook een auto voor een zeer royale prijs.

De speciale en extra grote uitvoering van de Maserati is in elkaar geknutseld door Carrozzeria Touring uit Italië. Een zeer, zeer exclusief model, overigens. De Italianen waren het na 25 exemplaren wel weer zat. Dat maakt het bijzonder dat PK Coachbuilt & Classics uit Westervoort zo'n auto in bezit heeft. Kun je hem aanschaffen, als je geld over hebt. Want voor een dergelijke auto zul je absoluut je portemonnee moeten trekken. Ten opzichte van de normale Quattroporte heeft de Bellagio Fastback nog eens 50 liter extra bagageruimte. Da's een hoop extra Maserati en dus ook een hoop extra centjes.

Voor een slordige 168.000 euro is de Maserati Quattroporte Bellagio Fastback helemaal van jou. Dan krijg je 'm in de uitvoering Blu Nettuno. Een prachtige, Italiaanse, donkere kleur blauw. In metallic, uiteraard. De auto levert ook nog de nodige prestaties. Van 0 naar 100 doet 'ie in 5,2 seconden en de topsnelheid ligt rond de 275 kilometer per uur. Overigens, voordat je naar Westervoort sprint, de 168.000 euro is nog exclusief belastingen. Dat gaat je dus dikke duiten kosten...

Afbeelding: Telegraaf.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021