Excite

Vrouw bevalt in de file

Helen Osborne had waarschijnlijk niet verwacht dat ze in de file zou bevallen van haar tweede kind. De 29-jarige vrouw stond met haar vriend vast in de file toen ze inmiddels zo ver was, dat het hoofdje van het meisje al verscheen. Hoewel beiden eigenlijk geen tijd kregen om stil te staan bij wat er gebeurden, is het niet iets dat ze snel zullen vergeten: de bevalling werd namelijk ook vastgelegd door CCTV.

Helen en Richard waren op weg naar het ziekenhuis, een ritje dat normaal gesproken slechts vijf minuten duurt. Door de enorme drukte op de weg, duurde het echter veel langer. Toen Helen echt niet langer kon wachten, zette Richard de auto aan de kant om Helen te helpen. De twee kregen ook nog hulp van een andere automobilist. Die leende zijn telefoon aan Richard, zodat de hulpdiensten hem door de bevalling heen konden praten.

Voor Helen was de bevalling een behoorlijke verzoeking: omdat de file nog steeds niet opgelost was, reden de auto’s zo langzaam langs, dat het mogelijk was om naar binnen te kijken. Maar voor Helen was dat toch wel het minst belangrijke. Ze is blij dat het Richard gelukt is om zo kalm te blijven en met dochtertje Rosie gaat alles ook prima.

De twee kregen nog wel een leuke verrassing; omdat veel wegen in Engeland gefilmd werden, werd hun speciale moment ook gevolgd door het bedrijf dat de camera’s bijhoudt. Zij waren zo ontroerd door de situatie, dat ze Helen en Richard op hebben gezocht en hen de DVD van de bevalling gegeven hebben.

Afbeelding: Flickr, gohsuket

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020