Excite

Beweeg meer op een vouwfiets van HEMA

Een vouwfiets is voor vele mensen in Nederland dé oplossing. De meeste vouwfietsen zijn licht qua gewicht, snel in te klappen en makkelijk te transporteren. Vouwfietsen zijn dan ook een bekend beeld geworden in de treinstations in Nederland. Indien de verbinding van het station naar je huis of werk niet optimaal, is een vouwfiets ideaal om mee te nemen. Zo heb je altijd vervoer bij je.

Vouwfiets met korting

Na de zomervakantie zijn vele mensen toe aan een nieuwe baan of meer lichaamsbeweging. Ook verkoper weten dat en zullen je dus aan willen zetten tot een aankoop! Het is met andere woorden het ideale moment om fietsen in aanbieding te zoeken. Zo staat er op het moment van schrijven een vouwfiets op de site van HEMA met een korting van 15 procent. De fiets is van aluminium, heeft een snel-sluiting waardoor deze makkelijk op te vouwen is en weegt slechts 13 kilo. Verder heeft de vouwfiets zeven versnellingen, inklapbare pedalen en een goede garantie. Neem een kijkje op de site hema.nl, voeg simpelweg 'vouwfiets' in het zoekkader in en je krijgt alle informatie.

Bestellen via HEMA

Online een vouwfiets kopen bij HEMA is simpel en gemakkelijk. Wanneer je op een werkdag online de bestelling doet voor 12:00 uur, is er grote kans dat je de volgende dag de vouwfiets binnen hebt. Uiteraard afhankelijk van de voorraad. Voor een vouwfiets die meer kost dan 75 euro hoeven geen bezorgkosten betaald te worden. Het is ook mogelijk een vouwfiets via de website van HEMA te bestellen en deze na ongeveer vijf werkdagen op te halen bij de dichtstbijzijnde winkel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020