Excite

Een Volvo v70 huren via Volvo Car Lease of Justlease

Een Volvo v70 huren, garandeert rijcomfort voor een groot aantal kilometers. De volvo v70 is groot en elegant. De auto heeft een eenvoudig maar modern design en is ruim voor de passagiers en biedt bovendien een grote laadruimte.

De Volvo v70

De nieuwste Volvo v70 is zuinig, snel en zit vol entertainment. Hij is ideaal om te huren voor lange autoritten want hij biedt veel beenruimte en laadruimte. Door de luxe-uitvoering is het een zeer comfortabele auto. Daarnaast is het een zeer veilige auto. Hij beweegt behendiger in bochten en het glas is extra bewerkt. Met andere woorden een ideale auto om te huren voor een verre autovakantie.

Volvo Car Lease

Ten eerste biedt Volvo zelf een leaseregeling aan. Ook via Volvo kan je dus een Volvo huren in plaats van er een te kopen. Volvo heeft diverse flexibele leaseconstructies. Een Volvo v70 huren via Volvo Cars is verzekerd van betrouwbaarheid en veiligheid. Afhankelijk van jouw financiële mogelijkheden kan je een Volvo v70 huren zoals dat voor jou het prettigste is.

Justlease een Volvo v70

Via de huurmaatschappij Justlease heb je een ruime keuze uit de vele edities van de Volvo v70. Zowel nieuwe als oudere edities van de Volvo v70 zijn te huren bij Justlease. De Volvo v70 huur je snel en gemakkelijk online. Voor de Volvo v70 kan je kiezen tussen diverse luxe-accessoires en extra's. Zo is kan je kiezen voor een v70 met lederen bekleding, cruisecontrol en een alarmsysteem. Voor het huren van een Volvo v70 bij Justlease betaal je ongeveer 700 euro per maand. Dit is uiteraard afhankelijk van de uitvoering die je kiest. Het huren via Justlease oogt heel simpel en klantvriendelijk. Met een eigen pagina is het mogelijk je eigen huurovereenkomst vast te leggen en bij te houden.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020