Excite

Volledig legale radarverklikker op de markt

%%IMG%%

Het is de droom van elke automobilist: een legale radarverklikker. In Europa is het ten strengste verboden om een radardetector in de auto te hebben. Als je geluk hebt, laat meneer agent je er over heen rijden, maar hoef je geen boete te betalen. De Mini Coyote omzeild echter het probleem van detectie. Het is namelijk een radarmelder.

De Mini Coyote is een uitvinding van twee Fransen. Elke gebruiker van de Mini Coyote kan op een knopje drukken als hij of zij een snelheidscontrole spot. Aan de hand van de GPS-gegevens wordt iedereen gedurende drie uur na de melding op dat punt gewaarschuwd. Dat kan dankzij de servers van Coyote, die alles bij houden en elke afzonderlijke Coyote constant van updates voorzien.

In Frankrijk is de Mini Coyote een doorslaand succes. Er zijn al 120.000 gebruikers. Ook in België komt het apparaat binnenkort op de markt. Nederlanders zullen nog even moeten wachten, maar ook dat zal niet lang meer duren. Behalve melding maken van willekeurige snelheidscontroles, is in elke Mini Coyote ook een database van alle vaste flitspalen en controles. Het apparaat is dus hoe dan ook een handige aanschaf.

Afbeelding: coyotesystems.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020