Excite

Volkswagen presenteert in 2011 de nieuwe New Beetle

Toen 'ie kwam, kwam 'ie hard. De Volkswagen New Beetle werd in 1998 verkocht en werd waanzinnig populair. Volkswagen had met de rondvormige auto een gat in de markt ontdekt. Vooral vrouwen vonden het een schattig en kek autootje.

Maar na twaalf jaar wordt het tijd voor een facelife. Althans, Volkswagen vond het tijd voor een facelift. Daarom presenteren de designers diverse nieuwe modellen aan de leiding van de Duitse autofabrikant. Reken maar dat er een paar hippe designs de revue passeren.

De geruchten gaan al flink de ronde. Zo zou de nieuwe New Beetle een speedster worden. Gaaf voor de mannen dus. Maar ook een Crossover schijnt voorgesteld te zijn. Net zo stoer, uiteraard. Beetje offroad Beetle is wel erg leuk natuurlijk.

Welk model, of modellen, het ook wordt, de auto zal ook in de fabriek in Puebla, Mexico gemaakt worden. Na de driedeurs hatchback en de cabriolet met softtop dus weer een mooi exemplaar Volkswagen New Beetle.

De huidige New Beetle is overigens niet meer direct van de fabriek te bestellen. Wat de dealers hebben, is het laatste uit de Beetle-pot. Verder is het vooral zoeken naar tweedehands modellen. Wanneer de New New Beetle uitkomt, zullen we ook dieper ingaan op de facetten en prestaties.

Afbeelding: Telegraaf.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020