Excite

Vluchten naar Athene: beste tips!

Heb je zin in een weekje géén druilerig Nederlands weer? Boek dan eens vliegtickets naar Griekenland, dan ben je bijna verzekerd van een mooie zon. Vergelijk online vluchten naar Athene en zorg ervoor dat je de beste deal binnensleept. Moeilijk is het niet en met de volgende tips helpen we je vast een flink stuk op weg!

 

Vluchten naar Athene worden uitgevoerd door verschillende maatschappijen, waaronder prijsstunters. Maak een lijstje met prijsstunters en kijk of zij ook op Athene vliegen. Je kunt denken aan Ryanair, EasyJet, Jetair, Budgetair en tal van andere maatschappijen. Als ze op Athene vliegen, dan hebben ze ongetwijfeld een leuke aanbieding voor je in petto.

 

Stel vervolgens je verwachtingen zo laag mogelijk in. Je bekijkt de vluchten naar Athene omdat je van A naar B wilt komen, niet omdat je in die twee of drie uurtjes dat je vliegt ook nog volledig in de watten gelegd wilt worden. Dat kan natuurlijk wel, maar dan zul je niet zo makkelijk een goede aanbieding vinden. Als je je eisen zo laag mogelijk houdt en niet afhaakt omdat een maatschappij geen maaltijd serveert of omdat je maar één koffer mee mag nemen, weet je zeker dat je in aanmerking komt voor de meest voordelige vluchten. Daarna is het slechts nog een kwestie van boeken. Controleer de gegevens die je invult goed en check voor de zekerheid ook even de naam op én geldigheidsdatum van je paspoort. Als dat allemaal geregeld is, is het wachten op de bevestiging en kun je straks de lucht in!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021