Excite

De Vito van Mercedes: het luxepaard onder de bestelwagens

Een Vito van Mercedes: welk bedrijf heeft er geen zou je je bijna afvragen. Natuurlijk zijn er concurrenten op de markt van de bestelwagens. De Vito heeft al jaren een heel goede en betrouwbare naam in dit segment.

Een werkpaard

Daar gaat het om! Waar je je Vito ook maar voor nodig hebt, als bestelwagen of minibus, geen terrein is te moeilijk tenzij je werkelijk gaat overdrijven. De laadruimte heeft ook zo zijn mogelijkheden. En het werkvolk wordt in het passagiersgedeelte verwend naar de normen van Mercedes: degelijk, comfortabel, goede stoelen en de beste motoren!

Voor al die noeste werkzaamheden heeft de Vito maar liefst 3 verschillende lengten voor wat betreft het koetswerk. En aan de dakhoogte is ook gedacht: je kunt kiezen uit 2 hoogtematen. De sterkste Vito levert tot 190 kW. En wil je nog extra trekkracht dan is 4x4 een mogelijke optie.

Gesloten bestelwagen

Dit model is het meest bekend uit het straatbeeld. Om een juiste keuze te maken bij aankoop, zijn de gegevens over het laadvolume, de laadvloer en de laadlengte van cruciaal belang. Prijs: vanaf € 18.500 (ex. BTW).

Vito Mixto

Dit is een 'gecombineerde' bestelwagen/busje waarmee je tot 6 man personeel kunt meenemen naar de werf maar ook het benodigde materiaal past erin.

Vito combi

De combi gaat richting een klein busje! Met zijn gevarieerd zitconcept kan hij tot 9 personen (dat is dan wel het maximum haalbare) vervoeren, plus bagage. Met het typische Mercedes rijcomfort. Vrachtvervoer is niet de roeping van dit type Vito.

Concurrenten

De Sprinter is de concurrent uit eigen Mercedes huis. Daarnaast zijn er nog: de Fiat Ducato, de Toyota Hiace, de Ford Transit en en VW Transporter.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020