Excite

Verwen jezelf met een nieuwe motor

Als de eerste zonnestralen weer te zien zijn en de regenwolken inmiddels verdreven zijn, dan is het op de Nederlandse wegen weer duidelijk te zien: ons land beschikt over heel wat motorliefhebbers. Ben jij een motorliefhebber en zou je ook wel een nieuwe motor willen hebben? Dan is dit je kans om er een te kopen. Want je wilt toch niet op een dag wakker worden en bedenken dat je nooit meer hebt gedaan wat je het liefste zou doen?

Een nieuwe motor kopen is natuurlijk een spannende klus. Want als je je een beetje verdiept hebt in motoren, dan weet je dat er letterlijk honderden opties zijn. Er zijn heel veel verschillende merken, heel veel verschillende motoren en dan nog eens heel veel verschillende mogelijkheden. Het slechte nieuws is dat dit het kiezen lastig maakt. Het goede nieuws is dat dit betekent dat er altijd een motor is die perfect bij jou past.

De eerste stap in het vinden van een goede motor is natuurlijk het bepalen van je budget. Motoren zijn in aanschaf best duur, maar in gebruik valt het wel mee. Als je vooraf precies weet hoeveel je maximaal uit kunt geven, kun je veel gerichter op zoek gaan naar een goed exemplaar. Verder werkt het kopen van een nieuwe motor hetzelfde als het kopen van een nieuwe auto: je kunt een dealer bezoeken, proefritten maken, onderhandelen over de prijs en opties en soms zelfs een weekend een motor mee krijgen, zodat je het eens kunt proberen.

Afbeelding: Flickr account jakuza

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020