Excite

Versier je auto met een snor

Ja, dat lees je goed. Een snor voor je auto. Want dat verdient je auto. Een beetje snorloos over straat heen kan niet meer in 2010. Er moet harig gepimpt worden en dat doe je dus met de nodige donshaartjes op je grill. Stoer, of niet?

Vrouwen konden hun auto al versieren met prachtige wimpers. Carlashes worden die genoemd. Maar ja, als echte man kun je je Opel Mantra natuurlijk niet voorzien van wimpers. Dan weet je zeker dat je uitgelachen wordt.

Vandaar dat er nu dus autosnorren zijn. In alle soorten en maten. De hobbyist kan ze eventueel ook zelf in elkaar knutselen. Kwestie van al je familieleden kaal scheren en combineren met liters superlijm. Moet geen probleem zijn, dachten wij.

Maar kopen is natuurlijk ook een mogelijkheid. Scheelt je weer in knutseltijd. Een mens moet ook werken, natuurlijk. Voor de werkende mens is er Carstache.com. Een bedrijf dat zichzelf heeft uitgeroepen tot marktleider op het gebied van gezichtsbeharing voor auto’s. Ga er maar aan staan. Dan heb je ambitie, visie en wilskracht.

Bij de mensen van Carstache kun je alle soorten snorren bestellen. Maak je keuze zorgvuldig. Je wilt niet uitgelachen worden omdat je de verkeerde snor op je bumper hebt geplakt. Vorm, kleur, structuur en elegantie zijn cruciale factoren. Net zo cruciaal als niet al te verbaasd kijken wanneer je aangehouden wordt, overigens.

Afbeelding: carstache.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021