Excite

Veronica geeft een Ferrari Testarossa weg

Veronica heeft klaarblijkelijk nog wat geld weg te geven. Als actie om het radiostation te promoten hebben de heren van Veronica bedacht dat het wel leuk zo zijn om de bezoekers van de AutoRAI kans te laten maken op een leuk prijsje. Dat leuke prijsje is een Ferrari Testarossa.

Mensen die goed kunnen schatten maken veel kans op de Ferrari die Veronica weg geeft op de AutoRAI. Op 31 maart startte Erik de Zwart namelijk de actie door de Ferrari te vullen met CD-hoesjes. Omdat het om een dure Ferrari Testarossa gaat, stond een notaris toe te kijken of De Zwart de Ferrari op de juiste manier vulde. De bezoeker die raadt hoeveel CD-hoesjes er in de Ferrari van Veronica zitten, krijgt op 10 april de sleutels van de bolide.

Op de website van Veronica zijn foto's van de Ferrari Testarossa te zien. Het radiostation heeft uiteraard wel gezorgd dat alleen mensen die daadwerkelijk de AutoRAI bezoeken goed kunnen zien om hoeveel CD-hoesjes het gaat. Maar een beetje handige nerd zoekt natuurlijk de inhoudsmaten van een Ferrari Testarossa op en rekent uit hoeveel CD-hoesjes daar in passen. Succes!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020