Excite

Verkoop je auto als particulier voor het beste resultaat!

Bij de aanschaf van een nieuwe auto moet je vaak beslissen wat je met de auto doet waar je nu in rondrijdt. De gemakkelijkste optie is je auto inruilen bij de dealer. Steek je echter een beetje moeite in de verkoop, dan kun je er vaak meer geld voor krijgen! Dus: verkoop je auto als particulier en ontvang meer!

Waarom geen inruil?

Er worden in Nederland op dit moment weinig auto's verkocht. Een dealer zit dan vaak ook niet te wachten op een tweedehands auto die mogelijk niet wordt verkocht. Ze zullen je dan ook zeker niet de beste prijs voor je auto aanbieden. De dealer moet immers zelf ook nog de nodige moeite doen om jouw auto weer te slijten.

Zonder moeite je auto verkopen

Mocht je niet tevreden zijn met het aanbod van de dealer, dan is er een makkelijke manier om je auto te verkopen via ikwilvanmijnautoaf.nl. Op deze website kun je het kenteken van je auto opgeven. Duizenden inkopers krijgen vervolgens een bericht dat jij je auto wilt verkopen en kunnen vanaf dan een realistisch aanbod doen dat vaak stukken hoger ligt dan dat van de dealer.

Verkoop je auto op Marktplaats

Nog een mogelijkheid: zet je auto op Marktplaats en zorg dat je advertentie er betrouwbaar en verzorgd uitziet. Maak goede foto's van je auto en houdt eventuele mankementen niet achter. Bedenk ook dat je auto een stuk aantrekkelijker wordt als hij recent nog APK-gekeurd is. Vergeet ook niet om reparaties te melden die je hebt laten doen, zodat een eventuele koper weet wat hij of zij kan verwachten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020