Excite

Uitverkoop motorkleding: bespaar jezelf honderden euro's!

Goede motorkleding is van levensbelang, maar ook erg kostbaar. Wil je een volledige outfit aanschaffen, dan ben je al snel 1000 euro verder. Besparen op de kosten kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door genoegen te nemen met kleding van een wat minder bekend merk. Maar heb je je zinnen gezet op dat ene pak van topmerken als Alpine Stars of Dainese, doe jezelf dan een plezier en wacht op de uitverkoop! Bij een uitverkoop van motorkleding gaan de mooiste pakken, helmen en laarzen namelijk voor afbraakprijzen weg!

Loop een seizoen achter

Hoewel motorrijders zichzelf graag zien als stoere mannen en vrouwen, blijken ze toch erg modegevoelig te zijn. Veel motormuizen kopen het liefst motorkleding die helemaal van deze tijd is. Kledingfabrikanten spelen hier handig op in en brengen ieder jaar weer nieuwe modellen uit met de meest recente modekleurtjes. Je begrijpt dat dit een flinke meerprijs is. De meeste motorzaken hebben tegen het einde van het seizoen nog flink wat stock over, die ze tegen fors lagere prijzen weg doen. Vind jij het niet erg om in een pak van vorig jaar rond te rijden, dan kun je dus behoorlijk wat euro's in je zak houden.

Ga shoppen op de motorbeurs!

Ieder jaar worden er in Nederland diverse motorbeurzen gehouden, bijvoorbeeld in Groningen en Utrecht. Neem online eens een kijkje op denoordelijkemotorbeurs.nl of motorbeursutrecht.nl voor meer informatie. Motorzaken willen hier niet alleen hun motorfietsen aan de man brengen, maar nemen vaak ook hun volledige assortiment kleding mee van de vorige collecties. Deze beschermt natuurlijk net zo goed, alleen kost het allemaal stukken minder. Zo gaan pakken van topmerken soms wel voor 70% minder weg! Bedenk wel dat je goed moet timen. Kom je te vroeg, dan liggen de prijzen vaak nog relatief hoog. Kom je later, dan zijn de prijzen meestal flink gezakt maar loop je ook kans dat je niet meer vindt waar je voor bent gekomen. Maar zelfs als je met lege handen naar huis gaat, dan heb je waarschijnlijk nog steeds een geweldige dag gehad met duizenden andere motorliefhebbers!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020