Excite

Twintig jaar oude Porsche op AutoRAI

Wat begon als leuk idéé om het zestigjarig bestaan van het bedrijf te vieren, is uitgelopen op een groot succes onder Porsche liefhebbers. Pon Porsche bestaat als auto-importeur zestig jaar en zette de site zestigjaarponporsche.nl online. Eigenaren van een Porsche konden foto’s van hun bolide uploaden, waarna de bezoekers van de site de mooiste Porsche van Nederland kozen.

De winnende Porsche pronkt nu op de AutoRAI in Amsterdam in de Luxury & Sportscars Paviljoen. Het werd de unieke gele 911 Turbo Coupé uit de 930 serie. Een 911 Turbo met een vijfversnellingsbak en hydraulische koppeling, sperdifferentieel, een verkorte schakelpook en een elektrische schuifdak. Van deze serie zijn er maar 797 gemaakt, die met 300 pk een topsnelheid van 270 kilometer per uur hebben.

Omdat de website van Pon Porsche zo’n enorm succes is, wordt de actie de rest van het jaar verlengd. Mensen die denken een bijzondere Porsche in huis te hebben, kunnen foto’s blijven uploaden en bezoekers kunnen blijven stemmen. Uiteraard maakt de Porsche 911 Turbo die momenteel te bewonderen is op de AutoRAI ook een goede kans om aan het eind van dit jubileumjaar nog steeds de mooiste Porsche van Nederland te zijn.

bron foto: telegraaf.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020