Excite

Tweedehands jongensfietsen kopen

Of je kind nu een mountainbike of een gewone stadsfiets wil, fietsen zijn duur. Maar je hoeft een fiets niet nieuw te kopen, je kunt ook tweedehands jongensfietsen of meisjesfietsen kopen. Voor een tweedehands fiets kun je bijvoorbeeld op Marktplaats kijken. Er wordt daar zoveel aangeboden, dat je alsnog veel keus hebt. Ook kun je zoeken bij jou in de regio, zodat je niet ver hoeft te reizen om de nieuwe fiets voor je zoon of dochter op te halen.

Als je een fiets hebt gevonden en je gaat 'm ophalen, neem dan je kind mee. Laat hem of haar op de tweedehands fiets eerst een stukje rijden, zodat je zeker weet dat de fiets niet te groot of te klein is. Ook kan je kind dan bepalen of hij de fiets fijn vindt fietsen. Hij moet er natuurlijk wel vaak op fietsen, dus moet de fiets wel aan zijn wensen voldoen.

Maar kijk zelf ook naar bepaalde dingen zodat je weet of de tweedehands fiets wel veilig is voor je kind. Zo kun je er op letten of de remmen wel werken en of de fiets beschikt over werkende verlichting. Kijk ook of de banden van de fiets niet versleten zijn. Een versleten band rijd je kind eerder lek.

Een tweedehands jongensfiets of meisjesfiets kun je ook bij een fietsenzaak kopen. Er zijn zaken die tweedehands fietsen inruilen en weer verkopen. Je kunt dus ook de oude fiets van je kind inruilen en daarmee korting krijgen op een andere tweedehands fiets. Daarnaast kun je er bij een fietsenzaak zeker van zijn dat je kind straks op een veilige, goede fiets naar school gaat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020