Excite

Toyota zorgt voor internet in de auto

Bijna alles zit al in de moderne auto. Navigatie, stuurbekrachtiging, elektronische remmen, hybride motoren, nieuwe technologische ontwikkelingen worden razendsnel standaard. Er was ooit een tijd dat je de man van het dorp was als jouw auto centrale deurvergrendeling had. Maar nu komt Toyota met de laatste doorbraak. De Japanners gaan een auto op de markt brengen met internet.

De zogenaamde Connected Car is momenteel nog in de conceptfase. Maar het belooft in ieder geval al veel goeds! Zo is er voor elke passagier een touchscreen. Met dit schermpje en een razendsnelle mobiele verbinding zijn er talloze opties voor de passagiers. Er kan muziek gedownload worden, over het internet gesurft, online spelletjes gespeeld worden en zelfs via de webcam thuis gekeken worden naar hoe het in huis er aan toe gaat.

Uiteraard is het niet aan te raden dat de bestuurder van de auto email gaat checken en leest wat de laatste nieuwsfeitjes zijn op Excite.nl. Maar ook voor de bestuurders is er veel nut van de internetverbinding. Zo kan er snel actuele route-informatie opgehaald worden, of gekeken worden waar het dichtstbijzijnde benzinestation is. En natuurlijk internetradio, dat kan altijd geluisterd worden.

Afbeelding: HLN.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020