Excite

Toyota Prius op de markt met vier vernieuwde versies

Toyota Prius is wellicht de meest besproken auto van de 21ste eeuw. De hybride auto van Toyota veroverde de markt in no-time en bewees dat schonere en zuinigere auto's mogelijk zijn, zonder aan allerlei moderne rij-eigenschappen in te hoeven boeten. Om het succes van de Prius door te zetten, brengt Toyota een geheel herziene versie op de markt, in vier uitvoeringen.

De flink uitgebreide Prius Comfort gaat 24.990 euro kosten en is voor een instapmodel erg luxe, met onder andere een climate control en MP3-aansluiting. De Prius Aspiration komt voor 27.990 euro op de markt en heeft cruise control. De Prius Dynamic gaat 31.290 euro kosten en heeft navigatiesysteem en parkeercamera in huis. De Prius Executive tot slot gaat 34.290 euro kosten, maar daarvoor krijg je wel leren bekleding en Adaptive Cruise Control.

Standaard is de nieuwe Toyota Prius uitgerust met 136 pk onder de motorkap en is er met de koppel van 546 Nm een behoorlijke acceleratie mogelijk. Daarnaast biedt de zuinige auto veel voordelen. Door de CO2-uitstoot te verlagen naar 89 gram per kilometer is er 14% bijtelling en betaal je slechts 25% van de normale wegenbelasting. Succes lijkt ook de komende jaren verzekerd voor Toyota, zo lijkt het.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020