Excite

Een topkoffer voor alle motoren van BMW

BMW heeft diverse topkoffers voor elk type motor van BMW. De motoren van BMW waar een topkoffer het meeste bijhoort, zijn de Tour en de Urban motor. Deze motoren worden veelal gebruikt voor rondreizen waarbij veel bagage wordt meegenomen. Een topkoffer is daarom in deze omstandigheden vaak een uitkomst.

Brochure Motorrad

BMW heeft topkoffers die eerder lijken op een soort kist maar ook topkoffers die perfect passen bij het design van de motoren van BMW. Op de website van BMW Motorrad staan brochures met informatie over iedere topkoffer, bijpassend bij de motoren van BMW. Naast de kisten en design topkoffers, bestaan er ook topkoffers die gemaakt zijn van textiel, de zogeheten 'softbags'. Afhankelijk van het type bagage en de reisomstandigheden, kies je de geschikte topkoffer uit.

Kisten

De 'kisten-topkoffers' lijken op echte koffers. Ruim, vierkant met goede sluitingen. Bij het ontwerpen van het design is eerder rekening gehouden met comfort, ruimte en stevigheid. Het zijn geen mooie koffers maar wel koffers waar je met gemak en zonder zorgen voldoende bagage in kwijt kan. Deze topkoffer is eigenlijk geschikt voor alle motoren van BMW en daarom altijd een aanwinst.

Softbags

Ondanks het zachte materiaal is de softbag topkoffer waterbestendig en bruikbaar voor vele motoren van BMW. Sommige topkoffers hebben ook een schouderriem zodat hij tussen het rijden door, makkelijk meegenomen kan worden. Het voordeel van deze 'softbags' is dat ze licht zijn in gewicht en daardoor makkelijk te dragen zijn.

Top box

Een design topkoffer staat vooral mooi bij een Tour Motor, een motor die perfect is om mee te reizen. De inhoud van een topkoffer kan zeker 55 liter bevatten wat betekent dat je toch al behoorlijk wat bagage mee kan nemen. De topkoffers voor de Tour Motor hebben een wat ‘vriendelijker’ design met ronde vormen en extra accessoires zoals bijvoorbeeld een extra licht of steun voor de bijrijder.

Een mooie topkoffer is te vinden voor alle motoren van BMW. Bedenk goed waarvoor je de topkoffer precies wilt gebruiken en kies zo de voor jouw ideale topkoffer uit!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020