Excite

Top Gear Live naar Ziggo Dome

Op zaterdag 27 april komt Top Gear Live opnieuw naar Amsterdam voor een spectaculaire autotheatershow. Dit keer zullen alle drie de presentatoren aanwezig zijn. Jeremy Clarkson, Richard Hammond én James May. Dit werd alleen eerder vertoond in Zuid Afrika en Engeland. Het spektakel vindt plaats in de pas geopende Amsterdamse Ziggo Dome.

Rondreizende theatershow

Top Gear Live is een rondreizende theatershow, gebaseerd op het populaire autoprogramma Top Gear dat in Nederland door Veronica wordt uitgezonden. In de theatershow wordt het toneel getransformeerd in een inferno van brandende auto’s, spectaculaire stunts en een parade van mooie auto’s, zo kondigt Ziggo Dome aan. Ook de bekende humor uit het programma zal een groot onderdeel vormen van de show.

Top Gear Live 2010

De laatste keer dat Top Gear Live in Nederland was, was in 2010. De presentatie lag toen nog in handen van Clarkson, Hammond en Beau van Erven Dorens. Volgens Ziggo Dome zal de invulling van de show compleet anders zijn dan in 2010. Wat wel terugkomt zijn natuurlijk de bekende stunts, de vele superauto’s, getunede wagens en natuurlijk The Stig.

Jeremy Clarkson

Presentator Jeremy Clarkson zegt dat ze het televisieprogramma Top Gear hebben omgebouwd tot “de meeste spectaculaire autoshow van de wereld.” Clarkson garandeert de bezoekers van de Ziggo Dome een onvergetelijke avond. “We tonen de beste en leukste onderdelen van Top Gear. Ik weet zeker dat dit een spektakel gaat worden!” Kaarten zijn te koop via de site van Ziggo Dome. Ziggo Dome linkt door naar veilige en legale kaartverkoopsites.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021