Excite

Tesla Roadster en droomdate voor kwart miljoen

Rijke mensen willen nog wel eens eenzaam en alleen zijn. Dat komt dan bijvoorbeeld omdat ze heel hun leven bezig zijn geweest met stinkend rijk worden. Dan hou je weinig tijd over voor een sociaal leven. Is jammer, kan wat aan gedaan worden. De 4M's club biedt namelijk een oplossing. 4M's staat voor Multi Million Match Making en is een datingbureau voor de rijken der aarde. Geld hebben ze namelijk toch zat, dus waarom dat niet gebruiken om iemand anders je soulmate te laten zoeken. Dan hoeft het niet meer online. En er zit nog een leuk welkomstcadeau bij ook.

Want bij een date, die 250.000 dollar kost, krijgen de miljonairs gelijk een Tesla Roadster. Dat dit kekke elektrische sportwagentje ongeveer de helft van dat bedrag kost, maakt even niet uit. Het is allemaal onderdeel van het Rolls Royce plan van 4M's. Waarom niet een milieubewust autootje leveren bij de droomdate, die helemaal speciaal is uitgezocht door een team van experts. Want dat krijg je dan natuurlijk ook voor je kwart miljoen, buiten een rijdende accu. 4M's gaat er voor zorgen dat er naast jou in de Tesla Roadster de vrouw dan wel man van je leven zit.

Het Rolls Royce plan gaat verder waar datingsites op internet stoppen. Directeur van 4M's, Christine Stelmack, doet namelijk zelf het zoeken voor je. Zij wordt je relatie-assistent. Hou daarbij in de gaten dat je dus 250.000 dollar betaalt voor haar service. Maar goed, dat is dan ook vrij exclusief en Stelmack schijnt te weten wat ze moet doen. Bovendien, als welkomstcadeau een Tesla Roadster weggeven is natuurlijk ook geen sinecure. Dus mocht je nog een kwart miljoen hebben liggen, eenzaam zijn en graag een elektrisch autootje wil hebben, sla dan nu je slag!

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020