Excite

Suzuki Alto en Nissan Pixo worden terug geroepen

Maruti India Limited is het productiebedrijf van de modellen Suzuki Alto en Nissan Pixo. Deze auto wordt onder de vlag van de twee bekende fabrikanten uitgegeven, maar geproduceerd in India. Maruti India Limited roept echter de laatste generatie van de Alto/Pixo terug. Er zou een lek kunnen ontstaan aan de brandstoftank.

Alle Pixo's en Alto's die dit jaar zijn geproduceerd, worden bij de dealer aangepast. Dan zou de zwakke plek aan de bovenkant van de brandstoftank verholpen moeten zijn. Overigens is de kans dat de brandstoftank gaat lekken niet heel groot, maar alleen aanwezig als de brandstoftank volledig gevuld is. Er zou dan brandgevaar kunnen ontstaan.

Binnenkort kunnen eigenaren van de betreffende auto's een brief thuis verwachten. De modificatie van de brandstoftank gebeurt natuurlijk geheel kosteloos. Verder geeft de brief aan dat eigenaren van een Suzuki Alto of Nissan Pixo de brandstoftank niet volledig dienen te vullen. In Nederland gaat het om 6.000 Alto's en om 1.500 Pixo's.

Afbeelding: Suzuki.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020