Excite

Subaru presenteert vijfde generatie Legacy

Subaru krijgt maar geen genoeg van de Legacy. Inmiddels wordt in Japan alweer de vijfde generatie gepresenteerd. Dat is leuk, want de Legacy is een leuk autootje. Bij de vijfde generatie hoort ook een zogenaamde Touring Wagon, een leuke variatie op de modellen die al bestaan en de modellen die bij de vijfde generatie van deze succesauto van Subaru horen.

Subaru kiest een uitstekend moment om een nieuwe versie te lanceren. Het is dit jaar de twintigste verjaardag van de Legacy. De Touring Wagon is een waardige break op het normale model, zonder fratsen en franje die ruimte kosten. Kortom, precies wat we gewend zijn van de Subaru Legacy. De Touring Wagon van Subaru Legacy komt overigens pas aan het einde van dit jaar naar Europa toe. Dat geeft iedereen de kans er nog wat geld voor op zij te leggen. Geen luxe ten tijde van economische crisis.

De verjaardag van de Legacy gaat overigens niet onopgemerkt voorbij. Zo zijn er in België vele extraatjes die kopers krijgen bij een ouder model van de Legacy. Aangezien er sinds 1989 zo'n 3,6 miljoen exemplaren van de Legacy zijn verkocht, is het altijd leuk om een speciale versie te hebben. Ook in de andere landen waar de Subaru verkocht gaat worden, zullen er ongetwijfeld speciale acties gehouden worden om de Legacy in het zonnetje te zetten.

Afbeelding: Flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021