Excite

Subaru gaat Tokyo Auto Show veroveren

Veel merken sieren zich door afwezigheid tijdens de Tokyo Auto Show. Niet Subaru. Dat merk komt met volle krachten naar de Auto Show bij het buurland. Er wordt volledig uitgepakt. De grootste blikvanger is wellicht de Subaru Hybrid Tourer Concept. Concept inderdaad, maar wat zou het gaaf zijn als Subaru er een productiemodel van maakt. De Hybrid Tourer is namelijk niet alleen zuinig, maar ook zeer mooi ontworpen.

Vleugeldeuren. Meer hoeven we eigenlijk niet te zeggen. De Subaru Hybrid Tourer Concept is uitgevoerd met vleugeldeuren. Of die ook in een eventueel productiemodel komen, is natuurlijk de vraag. Maar samen met de enorme hoeveelheid glas en de vier aparte stoelen die in de grand touringcar zijn gebouwd zorgt het wel voor een schitterende auto.

Daarnaast is de Subaru Hybrid Tourer Concept voorzien van een zuinige, maar sterke motor. Naast de Hybrid Tourer brengt Subaru ook nog de Impreza WRX STI 'Carbon' naar Tokyo. Op de Autobeurs laat Subaru zien hoe deze nieuwe Impreza, met lichtgewicht carbondak, niet alleen een lichter gewicht heeft, maar ook een lager zwaartepunt. Dat zorgt voor een volledig nieuwe, verbeterde rij-ervaring.

Afbeelding: HLN.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021