Excite

Snel een bestelwagen huren

Een verhuizing, het bezorgen van een grote kast of het ophalen van een tweedehands gekocht fitnessapparaat: het zijn zomaar een paar situaties die een stuk gemakkelijker gemaakt kunnen worden, als je een bestelwagen hebt. Omdat het permanent hebben van een bestelwagen weer niet voor iedereen de handigste keuze is, kun je natuurlijk altijd een bestelwagen huren. Dat is tegenwoordig niet zo duur en als je klaar bent, kun je hem gewoon weer terug brengen!

Een bestelwagen huren is op zich heel makkelijk. Het enige waar je goed op moet letten, is dat je een bestelwagen huurt die bij je past. Dat betekent dat de inhoud van de laadbak groot genoeg is voor je doel én dat jouw rijbewijs groot genoeg is voor de bestelwagen. Je hebt namelijk ook extra grote of extra zware wagens, die je alleen mag besturen als je een vrachtwagenrijbewijs hebt. Vaak kun je vooraf wel even vragen welk type rijbewijs nodig is voor het rijden van een bepaalde bestelwagen.

Het huren van een bestelwagen kun je onder meer via internet doen. Wel is het handig om een verhuurbedrijf bij je in de buurt te vinden, zodat je niet teveel extra kilometers hoeft te maken voor het ophalen en wegbrengen. Die betaal je namelijk in de meeste gevallen ook gewoon. Zorg ook altijd goed voor de bestelwagen en – als jij hem gehuurd hebt – rijd er als enige in. Je betaalt namelijk ook altijd een borg en als er schade zit aan de wagen, dan wordt dat van die borg afgetrokken. En dan wordt een bestelwagen huren ineens weer (veel) duurder dan gepland!

Afbeelding: Flickr account jespahjoy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020