Excite

Volg een slipcursus op circuit Zolder!

Als je veel op de weg zit, dan kom je ongetwijfeld vaak mensen tegen die absoluut niet kunnen rijden. Toch denkt ongeveer 90% van de automobilisten bij de 10% beste verkeersdeelnemers te zitten. En dat terwijl zelfoverschatting in het verkeer levensgevaarlijk kan zijn. Zelfs nadat je je rijbewijs hebt gehaald, kun je nog aan je rijvaardigheid werken met diverse cursussen. Zo kun je bijvoorbeeld een slipcursus volgen op het circuit van Zolder!

Een slipcursus: waarom?

Met een rijbewijs in bezit dien je alle aspecten van het autorijden goed onder de knie te hebben. Toch wordt er zelden aandacht besteed aan het slippen van een auto. Dat is op zijn minst vreemd, want een slippende auto is alleen onder controle te houden als je weet wat je moet doen. Gelukkig biedt een slipcursus dan uitkomst. Je leert precies wat je moet doen als je banden grip verliezen en hoe je kunt voorkomen dat je in die vervelende situatie terecht komt!

Een slipcursus: waar en hoe?

Wil je een slipcursus op het circuit van Zolder meemaken, dan kun je dat doen bij het bedrijf Promove. Zij bieden namelijk op diverse data de cursus Car Control Standard aan, waarbij je zowel met de theorie en de praktijk in aanraking komt. Zo wordt de zit- en stuurpositie behandeld, maar leer je ook objecten te ontwijken op glad wegdek. Daarnaast brengen de instructeurs van Promove je bij hoe jij het beste een noodstop kunt uitvoeren. Wil je je rijvaardigheid bijschaven, breng dan zeker een bezoekje aan de website van Promove! Een slipcursus volg je al vanaf 130 euro. Een welbestede investering!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020