Excite

Skoda komt binnenkort met nieuwe modellen

Skoda heeft een goed jaar achter de rug en zet de flow waar het bedrijf in zit voort met de komst van een aantal nieuwe modellen. Twee om precies te zijn. Het worden compacte auto’s en daarmee zet Skoda de lijn voort die ze eerder al inzette.

Tot voor kort had Skoda niet echt een compactere auto die bijvoorbeeld gebruikt kon worden als tweede auto. Nu het bedrijf de ambitieuze doelstelling heeft uitgesproken om in 2018 anderhalf miljoen auto’s te verkopen, moest daar toch iets aan veranderen. Het segment compactauto’s is namelijk erg groot en hierin lagen nog voldoende kansen voor het merk.

Om in ieder geval vast de eerste stappen richting die anderhalf miljoen verkochte wagens te zetten, heeft Skoda aangekondigd haar productassortiment uit te willen breiden met twee nieuwe modellen. Een compact stadsautootje en een compacte sedan. Het zal niemand verbazen dat de compacte stadsauto afgeleid is van de Volkswagen Up! Deze vrolijke auto zal in de toekomst waarschijnlijk ook volledig elektrisch kunnen rijden.

Wanneer de Skoda’s precies op de markt verschijnen is nog niet duidelijk. Ook is het nog even afwachten hoe de styling er precies uit gaat zien, maar naar verwachting gaat het om twee trendy modellen die prima mee kunnen komen met de concurrentie. Ook qua prijs zit het wel goed: Skoda staat bekend om een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Afbeelding: Flickr account funkyfopti

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021