Excite

Sjanghai krijgt primeur van vernieuwde Audi Q7

Audi heeft met de Q7 een SUV met ballen op de markt gezet. Het gevaarte is een van de grootste SUV's die te verkrijgen is. Audi vond dat de Q7 aan enkele vernieuwingen toe was en introduceert dit jaar een vernieuwde Q7 op de autobeurs van Sjanghai. Kernwoord: bruut. Deze zomer is de nieuwe Q7 in Nederland te verkrijgen.

Ontwerpers mochten helemaal los op de bestaande Q7. Zo zit er een nieuwe single frame grille. Verticale chromen spijlen met een hoogglans zwarte afwerking. Ernstig hip. Ook de bumper is aangepast en zijn de lampen voor en achter voorzien van LED-lampjes. Er zijn elf tinten waarin de nieuwe Q7 op de markt komt en er kan gekozen worden voor chromen handgrepen en chromen strips die op de in de kleur van de carrosserie geverfde bumpers komen.

Qua motor is Audi overgestapt op de 3.0 TDI clean diesel met DeNOx-katalysator met AdBlue-injectie. Klinkt ingewikkeld, is het ook. De motor wordt er wel zuiniger van. Zuiniger, niet zuinig. Het blijft een gigantische SUV natuurlijk. Deze zomer is de vernieuwde Audi Q7 op de Nederlandse markt te verkrijgen.

Afbeelding: flickr.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020