Excite

Shell komt met zuinigere benzine

Het schijnt dat als je de samenstelling van brandstof aanpast, je zuinigere benzine krijgt die ook nog eens de onderdelen beter smeert. Dus dat heeft Shell maar gedaan. Binnenkort komt FuelSave Euro en FuelSave diesel op de markt, een zuinigere brandstof die niet meer gaat kosten dan Euro 95 of gewone diesel.

Met FuelSave Euro wil Shell Euro 95 compleet vervangen. Het betreft een wereldwijde primeur, dus dat is altijd leuk. Er schijnt ruim twee jaar aan het goedje gewerkt te zijn door de ingenieurs van Shell. Shell beweert dat op een tank van vijftig liter er een liter wordt bespaart. Kortom, alle automobilisten gelukkiger.

Meer kilometers per tankbeurt, dat is wat FuelSave beloofd. Zowel voor de diesel als voor de benzineauto. Helaas is Shell nog niet zo ver dat er de brandstof ook je ramen wast, je stoel automatisch in de juiste stand zet en bumperklevers op afstand houdt, maar Shell kennende zit er nog genoeg in de zogenaamde pijplijn. De geavanceerde brandstof komt binnenkort op de markt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020