Excite

Sexy geklede kartonnen agentes veroorzaken ongelukken in Tsjechië

Een poging om de kruispunten in de Tsjechische Republiek veiliger te maken door er kartonnen politie agenten neer te zetten, heeft averechts gewerkt. De levensgrote kartonnen figuren zijn namelijk aantrekkelijke vrouwelijke agentes, gekleed in een erg kort rokje. De agentes blijken automobilisten zodanig af te leiden, dat het aantal ongelukken verdubbeld is.

In de hoofdstad van Tsjechië, Praag, was het besluit genomen om de vrouwelijke agenten in te zetten op verschillende gevaarlijke kruispunten, met in hun hand de welbekende ‘stop’ bordjes. De stoplichten die er eerder stonden zijn verwijderd omdat ze kosten hiervan te hoog opliepen. Maar met een kort rokje, hoge hakken en rode lippenstift zijn de kartonnen dames tot nu toe alleen een gevaar op de weg gebleken.

Een automobilist die op een van de kruispunten bij een ongeluk betrokken was ontkende stellig dat hij naar het kartonnen bord had zitten lonken. ‘Ik geef wel toe dat ik naar haar aan het kijken was, maar dat komt omdat ik mij afvroeg wat zij in hemelsnaam dacht, om met dit weer er zo bij te lopen.'

Een Tsjechische radiozender heeft kort geleden met een ludieke actie al voor hoeden en jassen gezorgd voor de schaars geklede collega's van de politie, maar deze waren binnen een mum van tijd gestolen. Niet lang daarna werd de agente zelf ook ontvreemd.

Het binnenlandse ministerie van Tsjechië is nu in gesprek over een mogelijke andere, betere oplossing voor de verkeersproblemen.

Afbeelding: telegraph

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021