Excite

SEAT sponsort Shakira

Het automerk SEAT gaat Shakira sponsoren tijdens haar nieuwe Europese toer in 2010. Daarnaast gaat het Spaanse automerk de liefdadigheidsorganisatie van de zangeres ondersteunen.

Volgens SEAT is het niet meer dan een logische samenwerking: het sportieve en jonge imago van het automerk sluit naadloos aan bij de muzikale talenten van Shakira, die op dit moment weer groot succes heeft met haar album She Wolf. Dat de zangeres actief als ambassadeur van het merk aan de slag gaat, is een mooie uitkomst van de samenwerking.

Eerder sponsorde SEAT Shakira ook al, tijden haar Oral Fixation toer door Europa, waarbij ze onder andere optrad in Praag, Londen, Parijs, Stockholm, Berlijn en Oslo. Daarnaast nam SEAT het voortouw in een liefdadigheidscampagne waarbij meer dan een ton werd opgehaald voor de Pies Descalzos stichting van Shakira, die zich inzet voor kinderen die in extreme armoede leven.

Voor deze sponsoring signeerde Shakira bovendien een paarse SEAT Leon, die speciaal voor de gelegenheid werd gedoopt tot SEAT Leon Pies Descalzos. Deze auto werd op de Internationale autoshow van Barcelona gepresenteerd en verloot onder de mensen die een donatie deden aan de stichting van de zangeres.

Of deze keer ook zo’n soort actie zal volgen, zullen we nog even af moeten wachten. Wel is de kans groot dat SEAT zich ook deze keer weer op bijzondere wijze in zal zetten voor de stichting van Shakira.

Afbeelding: Flickr account kindofadraag

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020