Excite

Rolls-Royce komt met 'baby Rolls-Royce': de 200EX

Rolls-Royce komt met een kleine variant van de grote Phantom. Klein is hierbij relatief. De 'baby Royce' is nog steeds een kleine 5,4 meter lang. Dat is langer dan een verlengde BMW 7-serie of een Mercedes S-klasse. De Rolls-Royce 200EX blijkt behalve 'klein' ook een parel om te zien. Op 3 maart wordt de 200EX gepresenteerd in Genève.

Hele hippe coach-deuren op de Rolls-Royce

Een absoluut hippe gadget zijn de zogenaamde coach-deuren die in de Rolls-Royce 200EX zijn gebouwd. De deuren gaan in tegengestelde richting open, zodat instappen met name achterin erg gemakkelijk gaat. Omdat de deuren van de 200EX met een hoek van 83° opengaan, is het achterin lastig sluiten. Rolls-Royce heeft daar iets op bedacht. Er zit een knopje achterin de 200EX waardoor de deuren uit zichzelf sluiten. Dat is een knopje waar menig man regelmatig op zal willen drukken, gewoon omdat het zo cool is.

Volwassen motor en volwassen prijskaartje

Over de motor is nog weinig bekend. Schijnt een geheim project te zijn van BMW. Maar reken maar dat de baby Rolls-Royce zeer volwassen prestaties op de weg kan leggen. Ook het prijskaartje zal ongetwijfeld van volwassen niveau zijn. De Rolls-Royce zal voor ongeveer 180.000 Pond op de markt verschijnen. Maar dan heb je ook wat, uiteraard.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019