Excite

Rolls Royce rijdt in op Tesco

Ook als je Rolls Royce rijdt, betaal je niet graag ergens teveel voor. Dat bleek wel toen een bestuurder met zijn Rolls Royce in op een Tesco winkel vanwege een geschil over een matras. De bestuurder moet zijn daad duur betalen; hij mag 16 maanden achter de tralies.

De 50-jarige Robert Caton raakte in conflict met de verkopers van Tesco toen hij het bij hen bestelde bed thuis ontving. In het bed zat niet het matras dat erbij had moeten zitten. Toen hij verhaal ging halen, kreeg hij een antwoord waar hij eigenlijk niets mee kon.

Uit woede nam hij toen zijn klassieke Rolls Royce en reed hier zo de pui van de winkel in. Een daad die voor zo’n 60.000 pond schade veroorzaakte én waarbij zes vrouwen – waaronder een zwangere vrouw – gewond raakten. Na afloop weigerde de man een blaastest te doen waaruit afgeleid zou kunnen worden of hij tijdens zijn daad dronken was.

Caton gaf tijdens de rechtszaak aan dat hij de beveiligingsmedewerker had gevraagd hoe lang het duurde om de winkel te evacueren en zei dat hij hem vijf minuten had gegeven om dit te doen. Terwijl de beveiligingsmedewerker probeerde iedereen zo snel mogelijk uit de winkel te krijgen, was Caton al verdwenen en kwam hij pas weer in beeld toen hij met zijn klassieker door de winkelruit reed. Mevrouw Caton staat helemaal achter haar man. Volgens haar was het niet meer dan logisch dat haar man boos was. Ze hadden immers betaald voor een matras, maar dat niet gekregen.

Afbeelding: Flickr account Carspotter

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019