Excite

Rij nooit je auto een verhuiswagen in! (VIDEO)

Wellicht dat je er nog nooit bij hebt stilgestaan. Maar het is gewoon een heel slecht idee om een personenauto in een verhuiswagen te rijden. Het is natuurlijk erg uitnodigend, zo'n grote laadbak. En je relatief kleine Honda past daar vast wel in. Maar wij verklappen het alvast, het gaat je niet lukken.

Tenminste, als je heel amateuristisch probeert de Honda in de verhuiswagen te laden. Van te voren lijkt je provisorische helling natuurlijk bestendig tegen de zwaarste omstandigheden, maar schijn bedriegt. Je gaat het niet redden, echt niet. Zelfs niet met een hele coole Honda Civic. Verhuiswagens zijn nu eenmaal gebouwd voor meubels en prullaria. Niet voor gepimpte personenauto's. En hier is de video met het bewijs.

Het stomste wat je kunt doen, is de chauffeuze de schuld geven. Een dergelijk hachelijke onderneming was zelfs Ken Block niet gelukt. Het hele project was gedoemd te falen. Elke idioot met meer dan tien hersencellen had dat kunnen voorspellen. Waarom de eigenaar van de Civic dan ook woedend wordt op de falende chauffeuze, is ons een raadsel. Gezien de omstandigheden heeft ze het maximale uit de hele situatie gehaald.

Afbeelding: gadgetophilia.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020