Excite

Revit motorkledij: een goede keuze!

Motorkleding is heel belangrijk. Het beschermt je niet alleen bij een val, maar het zorgt er ook nog eens voor dat jij prettig op de motor zit. Of je nu op zoek bent naar een snel pak voor op het circuit of een textieljas om ook in de regen lekker droog te blijven, met het merk Revit zit je altijd goed

Wat is Revit?

Revit is een motorkledingmerk dat sinds 1995 actief is. Het merk streeft ernaar om elk seizoen weer vooruitstrevend te zijn en heeft sinds haar oprichting al vele prijzen gepakt op het gebied van design. Het merk maakt alles wat je nodig hebt op de motor, behalve helmen. Leren overalls, textielpakken, laarzen: Revit heeft het allemaal!

Wat biedt Revit?

Elk seizoen weer komt Revit met een nieuwe collectie kleding in de categoriën Touring, Sport, Adventure en Urban. Voor de tourrijders heeft het merk bijvoorbeeld de Turbine Jacket, gemaakt van ademend materiaal dat toch waterdicht is. Voor de eigenaren van sportfietsen maakt het merk dan weer het populaire combipak Tarmac, dat comfort en ultieme bescherming combineert. Uiteraard is Revit motorkledij in zowel dames- als herenuitvoeringen verkrijgbaar.

Waar koop ik de motorkledij van Revit?

De motorkleding van Revit is zeer populair en wordt dan ook in veel motorkledingzaken aangeboden. Een landelijke keten die Revit invoert is Motoport. Ook op de website van motorkledingoutlet.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Revit kleding voor de beste prijs. Wil je optimaal beschermd zijn, er goed uitzien en ook nog eens niet teveel betalen? Overweeg dan zeker de motorkledij van Revit!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020