Excite

Renault komt met ‘Get You Home’ programma

Wie een elektrische auto van Renault wil rijden, hoeft er niet bang voor te zijn dat hij zonder stroom in een achteraf steegje komt stil te staan. Renault heeft namelijk onlangs haar ‘Get You Home’ campagne gelanceerd, die ervoor zorgt dat je altijd thuis komt.

Dit is een behoorlijke geruststelling voor veel elektrische rijders. Er was namelijk al wel een nieuwe plugin voor Google Maps die hielp met het vinden van oplaadpunten, maar als je eenmaal met een lege accu stond, had je aan dit systeem helemaal niets meer. Daarom kun je veel beter gebruik maken van het Get You Home programma.

Wie daarbij aangemeld is, biedt je een leenauto terwijl zij je accu weer opladen. Natuurlijk zijn er wel een aantal restricties verbonden aan dit systeem, om te voorkomen dat er misbruik van wordt gemaakt. Zo geldt het aanbod alleen bij onvoorziene en niet controleerbare omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan noodweer of enorm zwaar verkeer waar je van tevoren geen rekening mee had kunnen houden. Ondanks die beperkingen moet dit systeem in ieder geval een geruststellend effect hebben op automobilisten die vrezen stil te komen staan in een onherbergzaam gebied.

Het programma is van toepassing voor de Renault Zoe, een nieuwe elektrische hatchback die eerder door het merk gepresenteerd werd. De auto was vooral opvallend vanwege haar design, technische kenmerken en de vele geïntegreerde gadgets of aansluitmogelijkheden voor gadgets.

Afbeelding: Flickr account Design by Zounyi>

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021