Excite

Renault bedrijfswagens: duurzaam en van uitstekende kwaliteit

Voor je bedrijf wil je alleen het allerbeste. Ben je van plan om nieuwe auto’s aan te schaffen? Kies dan voor Renault bedrijfswagens. Deze hebben een onverwoestbare reputatie. Renault heeft een ruim assortiment met uitstekende producten, en biedt bovendien een zeer hoog serviceniveau en de allerlaatste innovaties.

Wat voor bedrijf je ook hebt, er is zeker een geschikte Renault bedrijfswagen voor jou. Bepaal zelf welke auto het beste aansluit op jou wensen: de Kangoo Express, de Master, de Mégane Van of de Trafic. De laatste is een aantal weken geleden uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2011’.

In 2007 sleepte de Renault Trafic deze titel ook al in de wacht. De Trafic werd door de juryleden vooral geprezen om zijn gunstige kilometerkostprijs, zijn kwaliteit en het hoge serviceniveau dat Renault Nederland biedt.

Met de introductie van de Kangoo Express Maxi, de Mégane Van en de nieuwe Master-modellen heeft Renault dit jaar opnieuw een stap voorwaarts gezet in functionaliteit. Net als de Trafic zijn al deze modellen in 2011 verkrijgbaar met Euro5-motoren met roetfilter. Zo probeert Renault ondernemers te helpen met een efficiënte en duurzame bedrijfsvoering.

Om ervoor te zorgen dat de auto’s die je aanschaft helemaal perfect zijn voor jouw bedrijf, kun je je Renault bedrijfswagens laten aanpassen aan je eigen wensen en eisen. Voor een offerte of een proefrit zoek je contact met een van de officiële Renault-dealers in Nederland.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Alex Schwenke

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020