Excite

Python: snelste amfibievoertuig ter wereld!

Supersnel over land en water: het kan! Waren de amfibievoertuigen eerder nog relatief log en alles behalve snel en stoer; de Python brengt daar verandering in. Volgens de makers van de Python is het zelfs het snelste amfibievoertuig dat ooit op de markt gebracht is!

Voor een dikke 125.000 euro kun je eigenaar worden van dit bijzondere voertuig, dat op het water een snelheid van bijna 100 kilometer per uur kan bereiken. Zelfs veel speedboten halen deze snelheid niet. Op het land komt de wagen nog sneller vooruit: de V8 motor uit de Chevrolet Corvette produceert in totaal maar liefst 640 pk, waardoor de wagen snelheden van ruim 160 kilometer per uur kan bereiken.

Het is voor het eerst dat zo’n krachtig amfibievoertuig ontwikkeld wordt. De concurrentie gaat over het algemeen maar half zo snel als de Python. De Python biedt ruimte aan vijf personen en weegt bijna 2 ton. De krachtige motor is dus niet alleen handig, maar ook noodzakelijk.

Onder de motorkap ziet de Python er goed uit, maar hoe zit het met het exterieur? Daar zijn de meningen over verdeeld. De Python heeft namelijk de voorkant van een truck, de achterkant van een Chevrolet Corvette en de binnenkant van een boot. De combinatie is wat vreemd, maar zeker niet alledaags. Als koper kun je zelf nog een aantal extra opties in laten bouwen. Daarnaast heb je voor het exterieur en interieur de keuze uit respectievelijk 60.000 en 4.000 kleuren. Iets bijzonders van je Python maken is dus zeker mogelijk!

Afbeelding: Auto Trader

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021