Excite

Project Gotham Racing 5 krijgt authentieke geluiden

Microsoft heeft laten doorschemeren bezig te zijn met een nieuw deel van Project Gotham Racing. Dat zou dan het vijfde deel zijn. Het nieuws werd naar buiten gebracht door manager Tim Burt, die op zijn weblog liet weten te werken met een Tesla Roadster voor het spel. Het spel wordt namens Microsoft ontwikkeld door Bizarre Creations, die momenteel opereren onder de vlag van Activision.

De spelcomputers van tegenwoordig zijn krachtiger dan ooit. Dat levert fantastische realistische beelden op. Maar het geluid kan dan natuurlijk niet achterblijven. Om een zo authentiek mogelijk geluid te krijgen voor piepende autobanden, heeft Microsoft gekozen om opnames te maken met een Tesla Roadster. Dat is logisch, want de motor van de Tesla Roadster is elektrisch. Geen bijgeluiden dus van een brullende racemotor.

De Tesla Roadster is dan ook prima geschikt om de authentieke geluiden te leveren van piepende banden voor Project Gotham Racing 5. Het computerspel zal uit worden gebracht op de XBOX. Het is nog niet bekend wanneer het vijfde deel van PGR uitkomt. Maar al die slurpende racemonsters zijn dankzij de Tesla Roadster voorzien van uiterst groene geluiden van de banden.

Afbeelding: Autoblog.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021