Excite

Wat zijn de prijzen van autobanden van Dunlop?

Dunlop

Al jarenlang is Dunlop een bekend merk van onder andere sportartikelen, kleding en industriële producten. Een aparte tak van Dunlop zijn de banden. In een samenwerking met Goodyear worden er over de hele wereld banden van Dunlop verkocht. Niet alleen voor auto's, maar ook voor motoren en zelfs vrachtwagens.

Wat voor band?

Als je nieuwe banden nodig hebt, zul je als eerste bij de vraag komen welke banden je nodig hebt. Er zijn namelijk veel verschillende soorten banden. De website van Dunlop kan je hierbij een heel eind op weg helpen. Wanneer je op zoek bent naar banden voor je personenauto, zul je de vraag krijgen wat voor auto je hebt. Voor een compacte personenauto heb je andere banden nodig dan voor een grote, luxe wagen. Daarnaast zul je moeten bepalen of je zomer- winter- of vierseizoenenbanden wil.

Waar te koop?

Autobanden van Dunlop kun je bij verschillende garages of bandenspecialisten kopen. Denk bijvoorbeeld aan Kwik-fit of Profile Tyrecenter. Ook kun je bij je dealer informeren of ze je banden van Dunlop kunnen leveren. Wil je zeker weten dat je bij jou in de buurt banden van Dunlop verkopen, dan kun je kijken op de website van Dunlop. Als je je postcode invoert, krijg je alle dealers van Dunlop autobanden op je scherm.

Prijzen

Voor de prijzen van autobanden van Dunlop kun je het beste informeren bij een dealer bij jou in de buurt. Elke auto heeft een andere maat banden erop liggen, en daardoor kunnen ook de prijzen van de autobanden flink verschillen. Maar vanaf 100 euro heb je vaak wel autobanden van Dunlop. Heb je een speciale maat? Dan zul je deze prijs op moeten vragen. Ook kun je op de site van Kwik-fit een kijkje nemen. Als je daar de maten van je banden invult, zie je wat de prijs is. Tevens heeft Kwik-fit vaak acties, ook voor Dunlop autobanden. Als je daar gebruik van maakt, hoeven je nieuwe autobanden niet zo duur te zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021