Excite

Prijs Infiniti G37 Cabrio bekend

Nissan heeft een luxepaardje in de stal staan. Dat luxepaardje heet Infinity. Middels de merknaam Infinity heeft Nissan al heel wat mooie auto's op straat gezet. Het laatste juweel van Infinity is de G37, die in cabrio uitvoering op de markt gezet wordt. Onlangs maakte Infinity de prijs bekend van de G37 Cabrio. De standaarduitvoering komt op 51.750 euro. Er is ook een GT-premium pack te koop voor een extra 3.650 euro. Geen misselijke prijs, maar ook zeker geen misselijke Nissan.

Net als in de gewone G37 genereert de motor van de cabrio, een stevige 3.7 liter V6, maar liefst 320 pk. Daarmee sprint de auto in 6,2 seconden naar de 100 kilometer per uur en moest de auto begrensd worden op 250 kilometer per uur. Anders zou de snelheid onverantwoordelijk worden. Het dak vouwt zichzelf binnen een halve minuut netjes op, waarbij het in drie delen gevouwen wordt. Behalve de standaard zaken zit in de gewone G37 ook Connectiviti+ gps en hifi-systeem ingebouwd, met maar liefst zeven luidsprekers, 2 Gb music box, usb- en mp3 aansluiting. Entertainment zat onderweg dus!

De klant kan ook nog voor een GT-Premium Packin zijn luxe-Nissan kiezen. Stoelen kunnen dan niet allen verwarmd worden, maar ook gekoeld. Kijk, dat is nog eens fijn in de hitte van de zomer. Dak er af en koelkast aan onder je kont. De harde schijf van de music box is ook groter, maar liefst 30 Gb en gedetailleerde routeinformatie. Bovendien zijn de zeven luidsprekers vervangen door tien luidsprekers van Bose. Geen paardenpis dus!

Afbeelding: HLN.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020