Excite

Porsche maakt zeer krachtige straatwaardige sportwagen

Mensen met testosteron teveel, kopen vaak een Porsche. De Duitse sportwagens staan namelijk voor design, snelheid en mannelijkheid. Veel mannen noemen een Porsche het verlengde van hun penis en daar zit wel wat in. Een interessante manier om een auto te bekijken, overigens. Nu heeft Porsche een exclusieve versie op de markt gebracht, die rijdt op anabolen. Bij wijze van spreken dan, uiteraard. De Porsche 911 GT2 RS is de krachtigste Porsche ooit, waarmee je nog legaal de straat op mag. Kortom, een hele grote en dikke verlenging, zullen we maar zeggen.

Leg even €309.700 op tafel. Zoveel zal de 911 GT RS namelijk in Nederland gaan kosten. Bovendien moet je er snel bij zijn, er worden maar een paar exemplaren in Nederland verkocht. In totaal zal Porsche 500 bolides maken van dit exclusieve ontwerp. Misschien zeg je, hey, die naam, die komt me bekend voor. Dat klopt, want de 911 GT is een bekend model van de Duitsers. Deze is echter al weer enige tijd uit productie. Maar Porsche wilde de 911-serie tot een absolute climax laten komen. Wat overigens ook gebeurt met de chauffeur van deze sportwagen.

Okee, tijd voor wat specs. Wat dacht je van 620 pk? Klinkt goed, niet waar? Dat betekent dat je in 3,5 seconden op 100 kilometer per uur zit en na een halve minuut doortrappen de 300 kilometer per uur haalt. De snelste manier om je rijbewijs kwijt te raken is dus een Porsche 911 GT RS. De topsnelheid ligt rond de 350 kilometer per uur. Waarschijnlijk, want Porsche doet daar zelf geen uitspraken over. Verder voelt de auto als een sportwagen, ziet hij er uit als een sportwagen en rijdt hij als een sportwagen. In Nederland allemaal voor de sier, maar toch leuk als je het geld toevallig over hebt!

Afbeelding: Porsche

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021