Excite

Je Peugeot bestelwagen afstemmen op jouw wensen

Peugeot heeft vier verschillende bestelwagens, die in verschillende uitvoeringen leverbaar zijn. Zo heb je de Bipper, een gesloten Peugeot bestelwagen. Dit is de kleinste bestelwagen die Peugeot heeft. Als je een grote bestelwagen wil, kom je uit bij de Peugeot Partner. Deze is verkrijgbaar als een gesloten bestelwagen of als een pick up.

De Peugeot Expert is weer een maatje groter dan de Peugeot Partner. Je hebt deze als een gesloten bestelwagen met enkele of dubbele cabine en als een pick up. De grootste bestelwagen die Peugeot je kan leveren is de Boxer. Ook deze is er als een gesloten bestelwagen met enkele of dubbele cabine en daarnaast ook als een chassis met enkele of dubbele cabine.

Welke Peugeot bestelwagen je ook kiest, je kunt ze allemaal laten afstemmen op jouw wensen. Zo kun je de laadruimte van je bestelwagen laten beschermen tegen schuivende waren door middel van betimmering. Ook de ruiten kun je beschermen tegen inbraak, zodat je zeker weet dat je goederen altijd veilig zijn. Om ook de dorpel van je bestelwagen te beschermen is het mogelijk om een sidebar aan te brengen, die iets breder is dan de bestelwagen. Als je bijvoorbeeld met een laadkar tegen je bestelwagen botst, krijg je geen krassen op je auto. Wil je nog meer spullen vervoeren? Dan is het ook nog mogelijk om een imperiaal op je Peugeot bestelwagen te laten plaatsen.

De Peugeot bestelwagens, behalve de Bipper, kun je ook nog laten uitvoeren met een open laadbak. En bij alle bestelwagens heb je ook de mogelijkheid om de auto uit te rusten voor koeltransport. De Boxer heeft nog eens speciale mogelijkheden. Zo kun je de auto geschikt laten maken voor paardentransport, voor rolstoelvervoer of je kunt de auto uitrusten als minibus.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020