Excite

Peugeot 308 CC deze zomer in de verkoop

Peugeot wil goede zaken doen in de zomermaanden. Daarom brengt het Franse bedrijf drie varianten op de markt van de 308 coupé-cabrio. Daarmee wil het bedrijf haar klanten voorzien van een perfecte zomer in het zonnetje. Er komt een Sport-versie, een GT-versie en een SE-versie.

De GT-variant is de bruutste

Elke variant van de 308 CC is een klasse groter en bruter. De sport-versie heeft 16 inch wielen, de SE rijdt op 17 inch en de GT-variant zelfs op 18 inch. Die laatste variant is sowieso erg netjes. Peugeot heeft daar veel leuke snufjes in gestopt. Zo zit er het Connect HiFi systeem in van Peugeot, een Airwave systeem dat de nek warm houdt en sensoren die de bandenspanning in de gaten houden, onder andere.

Om zaken nog ingewikkelder te maken, komt er ook nog een hele speciale uitvoering van de GT. Dat is de Peugeot 308 CC GT100, waar er maar honderd van gemaakt worden. Deze versie wordt alleen in Engeland verkocht en komt daar in mei op de markt. Er zitten uiteraard weer andere snufjes in, zoals elektrische aanpassing van stoelen. En dat levert weer een hogere vraagprijs op, natuurlijk...

Bron foto: http://www.carkeys.co.uk

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019