Excite

Paris Hilton sponsort raceteam

Paris Hilton heeft nog niet genoeg aan haar eigen parfumlijn, muziek- en tv-carrière nog niet genoeg. De blondine wil nu ook de motorsport in en heeft darom besloten om volgend WK een raceteam te gaan sponsoren.

Paris wordt sponsor van Sergio Gadea en Maverick Vinales, twee Spaanse motorcoureurs. De twee komen in de 125cc uit voor het team SuperMartxé VIP by Paris Hilton. De presentatie van het team vindt zaterdag in Madrid plaats. Hoewel de keuze voor de motorsport voor ons misschien opvallend lijkt, is die voor Paris heel vanzelfsprekend. Via Twitter liet ze weten dat ze nu eenmaal van motors houdt.

Waar Paris deze week opvallend áfwezig was, was op de bruiloft van voormalig beste vriendin Nicole Richie. De twee werden beroemd door de serie The Simple Life en waren ooit onafscheidelijk. In 2006 kregen de twee echter knallende ruzie en stopten de opnames voor de shows.

Volgens ingewijden was Paris niet eens uitgenodigd voor de plechtigheid, omdat Nicole er van uit ging dat de avond waarschijnlijk alleen maar zou draaien om hun vriendschap, als Paris wel zou komen. Bovendien zouden ze gewoon allebei uit elkaar gegroeid zijn en heeft Nicole tegenwoordig een heel ander leven, waardoor ze ook maar weinig overeenkomsten met Paris heeft. Khloe Kardashian en Samantha Ronson, beiden ook bevriend met Paris, waren wel aanwezig op de bruiloft. Gelukkig hoefde Paris zich niet te vervelen; zij had in Las Vegas het verjaardagsfeestje van Jennifer Rovero, haar nieuwe beste vriendin.

Afbeelding: Flickr account casasroger

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019