Excite

Hoe kun je je oude auto verkopen?

Oude auto verkopen

Wil jij je oude auto verkopen? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe auto hebt gekocht, of omdat je een zakcentje kunt gebruiken. Je kunt de auto verkopen aan een inkoper. Hier komen sowieso veel mensen op af, dus je auto zal snel verkocht worden. Er zijn ook andere manieren om je auto te verkopen.

Advertenties plaatsen

Plaats advertenties op sites als Marktplaats en Speurders. Je kunt er foto's bij zetten, zodat mensen zien om wat voor een auto het gaat. Wees heel duidelijk in je advertentie, zodat mensen precies begrijpen waar het om gaat. Wat voor een soort auto is het? Wat is de productiedatum? Automaat of schakelauto? Wat voor een motor zit erin? Moeten er nog reparaties worden gedaan? Wanneer is de APK voor het laatst gedaan? Hoe meer je opschrijft, hoe duidelijker het voor de koper wordt.

Pas op voor fraude

Wanneer je de auto via een advertentie probeert te verkopen, is het wel raadzaam om goed op te letten. Zet nooit je contactgegevens in de advertentie en zorg ook dat het nummerbord niet zichtbaar is op de foto. Wanneer er iemand langskomt om de auto te bekijken, moet je er altijd bij zijn. Ook wanneer hij of zij een proefrit wilt maken. Het is al vaker voorgekomen dat iemand zomaar wegreed met een auto en niet meer terugkwam.

Succes met de verkoop

Veel succes met het verkopen van je oude auto. Wees niet te ongeduldig wanneer je de auto niet direct verkoopt. Er is altijd wel iemand die op zoek is naar een bepaalde oude auto.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020